top of page

Pannetjes

Mocht je zeker willen zijn van altijd een leuk recept in je mailbox en meehelpen aan de totstandkoming van het boek, dan kun je je abonneren op een pannetje. Je krijgt dan een recept van mij voor een hoofdgerecht, een soep, een toetje…zoveel eten zoveel recepten. Daarnaast leer ik je graag hoe je 'de perfecte' voorraadkast aanlegt. Net als je iemand in kunt huren om je kledingkast weer op orde te krijgen of de inrichting van je huis. Op dezelfde manier kan ik dat doen voor je keuken(kast), jouw eten.

Een klein pannetje: als je dit een tof initiatief vindt en zo af en toe ook best op een recept zit te wachten. kleine pannetjes komen één keer in de maand en kosten €36,- per jaar.

Een Groot Pannetje: je vindt dit een initiatief, houdt van koken maar kan best nog wat extra inspiratie gebruiken. Grote Pannetjes komen een keer in de twee weken voor €72,- per jaar.

Een Super Pannetje: je bent een enorme kookfanaat, hebt je kasten al vol kookboeken staan en eigenlijk past er geen boek meer bij…simpel je gaat je recepten gewoon online opslaan! Super Pannen komen iedere week en kosten €120,- per jaar

Een eenmalig zelfbedacht pannetje, als je net als ik ontzettend graag wilt dat het fysieke boek er gaat komen en daar op deze manier een bijdrage aan wilt leveren.

 

Heb je een pan uitgezocht? stuur mij dan een berichtje welke je graag zou willen hebben en of je graag wilt betalen via een tikkie of het bedrag wilt overmaken.

bottom of page