Nieuws

Onderstaande bericht deelt Samuel Levie, woon je in Amsterdam kijk dan zeker even op de site. Maar goed voorbeeld doet goed volgen toch?! Kunnen we dit niet ook in het zuiden? Bar Restaurant Villeneuve, Château Neercanne, Rivazza bar, Heerdeberg, Stadsherberg de Poshoorn ... ik noem gewoon maar een paar voorbeelden. Ik heb tijd en wil zeker helpen nadenken (en uitvoeren)!

 

•••Het zijn lastige tijden maar met een beetje creativiteit en samenwerking komen we er wel! #supportyourlocals Tag a friend!!! Met een aantal producenten die normaal aan de horeca leveren gaan we vanaf donderdag een box direct aan de consument leveren. Samen met Moma Melkboer Instock Bakkerijmama Lindenhoffhoreca en Brandtenlevie gaan we van dinsdag tot vrijdag Amsterdam beleveren. We maken een mooie box met basis ingrediënten waarmee je thuis aan de slag kan. Zo kunnen wij onze bedrijven door laten gaan en jullie onze mooie producten blijven eten. Dus stop met hamsteren bij de supermarkt en bestel bij jouw lokale producenten. Dat kan via deze box maar er zijn momenteel veel meer toffe initiatieven. Check supportlocals.nl

Via deze link kun je je eigen toelkit downloaden www.supportlocals.nl

Voor hen die zich zo verheugd hadden op een etentje... ik maak met liefde een lekker diner voor je en breng dit bij je thuis!

€60,- p.p. minimaal 4 personen, maximaal 10.

Meer weten? stuur me een berichtje

©2018 made by Hadassa