Hadassa's keuken

Met Hadassa’s keuken wil ik je laten proeven dat eerlijke en simpele producten fantastisch smaken. Groente en fruit uit de streek of eigen moestuin en vlees van dieren die een fijn leven hebben gehad. 

 

Al het eten is huisgemaakt en met liefde bereid in mijn eigen kleine keuken. Met streekproducten in de hoofdrol en groenten en fruit van het seizoen. Alles zoveel mogelijk verspillingsvrij. Ieder bord en iedere schaal wordt een kleine tekening, want eten doe je niet alleen door te proeven maar ook door te kijken.

Voor een aantal lunchrooms en café's in Maastricht bak ik sinds mei 2019 de mini prei-feta quiches en het brood dat zij serveren.

Over Hadassa

De liefde voor koken begon op het moment dat ik op mijn vijfde mijn eigen elektrisch fornuisje kreeg van mijn opa. Ik scharrelde van allerlei ingrediënten bij elkaar die ik mooi van kleur vond, lekker vond, of die gewoon voor handen waren. En eigenlijk kook ik nog steeds zo!

Koken is voor mij ruiken, kijken, proeven in de binnenkant van mijn hoofd. Bij het horen van muziek kan ik ineens een heel diner proeven. Het liefst kook ik met dat wat er op het moment in een koelkast staat. Ik trek de deur open, kijk, ruik en ga koken. Het liefst verspil ik daarbij zo weinig mogelijk, dus ook voor de stelen en de schillen probeer ik een oplossing te vinden.

©2018 made by Hadassa