Hadassa kookt 

Hadassa's keuken verzorgt lunches en diners voor kleine groepen, met een maximum van 20 personen. Dit kan bij je thuis of op een mooie locatie. Ik kan het eten enkel komen bezorgen, maar kan ook op locatie aanwezig blijven. De menu's kunnen we helemaal in overleg samenstellen of je geeft mij carte blanche. Wil je meer weten over de mogelijkheden van catering aan huis of op locatie? stuur dan even een berichtje.

In de kleine keuken worden ook heerlijke quiches gebakken die je een paar dagen per week kunt afhalen. 

Alle quiches worden met de mooiste verse (waar mogelijk lokale) ingrediënten en natuurlijke smaakmakers bereid. Allemaal met liefde handgemaakt waardoor geen enkele quiche er hetzelfde uit zal zien, maar ze zullen allemaal fantastisch smaken! 

Ik maak vier soorten grote quiches en twee varianten van de mini. 


De kleine keuken heeft een maximum wat betreft het aantal quiches, dus soms zal ik je helaas moeten teleurstellen. Quiches worden niet bezorgd, deze kunnen enkel afgehaald worden bij Hadassa's keuken.

Op aanvraag bak ik ook koeken speciaal voor de hond. Deze kosten €4,- per zakje van 16 koeken. 

*De quiches moeten twee werkdagen van te voren besteld worden en vooraf (via een tikkie of betaalverzoek) worden afgerekend. Voor lunches en diners stuur ik je een offerte waarin alles uitgelegd wordt.

* Hadassa's keuken verzorgd uitsluitend het eten, over de wijnen wil ik graag met je meedenken, maar het kopen ervan laat ik aan jou. Borden, glazen en bestek zijn niet inbegrepen maar kunnen wel via mij gehuurd worden (prijs is niet inbegrepen). Bezorging binnen Maastricht is gratis.

©2018 made by Hadassa