PANNETJES

 

Welkom in mijn keuken!

Van kookboeken zijn er al honderdduizenden, waarvan een tiental ook in mijn huis, maar er is maar één Hadassa ('s keuken). Ik hou van kookboeken, ik lees ze als een roman. Ik krijg er inspiratie van, proef de smaken van iedere bladzijde. En nu ben ik er zelf een aan het schrijven! het is iets wat ik al heel lang wil, maar niet deed omdat ik niet wist waar te beginnen. Maar nu is het dan zo ver en ik hoop dat je ervan geïnspireerd raakt, van gaat koken of anderen opdraagt voor je te gaan koken. Ik draag het op aan mijn opa, de allerliefste opa van de hele wereld. De man die me, misschien onbedoeld, mijn passie gaf. 

 

Het boek gaat gevuld zijn met recepten die iedereen kan maken, zolang je bereid bent er liefde en aandacht in te stoppen. Met simpele, maar wel heel mooie ingrediënten. Ik werk zoveel mogelijk met lokale producten. Omdat ik vind dat we lokale ondernemers moeten ondersteunen, omdat ik graag wil kunnen zien waar mijn producten vandaan komen. En omdat er gewoon al heel veel moois is in ons eigen land, dat hoeven we echt niet allemaal uit een buitenland te laten komen.

Daarnaast maak ik de graphics in het boek ook zelf. Dit is iets wat ik al vanaf het begin doe wanneer ik caterde (sterker nog ik begon er al mee toen ik boodschappen briefjes moest maken maar nog niet kon schrijven), iedere maaltijd krijgt zijn eigen persoonlijk getekende kaartje. Dat moet dus ook terugkomen in mijn boek, om het helemaal míjn boek te maken en zodat jij iets unieks in handen krijgt.

 

Maar schrijven van een boek gaat niet in een dag en toch wil ik jullie nu al net zo enthousiast maken over eten als ik zelf ben, of op zijn minst een beetje enthousiast maken. Vandaar ‘de pannetjes’. Via deze pagina ga ik jullie op de hoogte houden van mijn boek, je dus bijvoorbeeld ook als eerste laten weten wanneer het eindelijk in de winkels ligt! Ook ga ik zo nu en dan een recept met je te delen. Dat is voor iedereen, gewoon helemaal gratis, omdat ik het fijn vind om te delen en omdat het schrijven en delen mij ook weer inspireert. Als jij hier een bijdrage voor wilt geven waardeer ik dit natuurlijk wel enorm, deze bijdrage kan in de vorm van de pannetjes die in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Of je kiest voor een eenmalig pannetje.

1/1

Al enige tijd schrijf ik via Instagram en Facebook persoonlijke recepten voor mensen, dit concept slaat zo goed aan dat ik het uitbreid en hier ook ga aanbieden. 

 

•• Hoe het werkt:  jij stuurt mij de inhoud van jouw (koel)kast, uitgeschreven of als foto, en ik verzin daar een recept bij, speciaal voor jou!

•• De kosten: zijn een eenmalige bijdrage ter waarde van een groot pannetje €6,- per recept of per aanvraag (grotere pannen mogen). 

 

Zie het als een advies over je voorraadkast, net als je iemand in kunt huren je te adviseren over je kledingkast of de inrichting van je huis. Op dezelfde manier kan ik dat doen voor je keuken, jouw eten. Dus ook dat kan, advies vragen hoe je een goede voorraadkast aanlegt waar je altijd mee vooruit kan. Maar er kan meer, je kunt je ook abonneren op pannen: 

Een klein pannetje: als je dit een tof initiatief vindt en zo af en toe ook best op een recept zit te wachten, maar ook niet zoveel te besteden hebt €3 per mnd.

Een Groot Pannetje: je vindt dit een leuk initiatief, houdt van koken, maar bent er nog niet zo goed in. Iedere twee weken een nieuw recept en af en toe toetjes, dit wil je! €6 per mnd.

Een Super PANNETJE: je bent een enorme kookfanaat, hebt je boekenkasten al helemaal vol kookboeken staan en eigenlijk past er geen boek meer bij. Hoe los je dit op? je abonneert je bij mij en spaart zo een heel kookboek bij elkaar wat geen ruimte inneemt. €10 per mnd.

Eigenlijk meer een WOK: als je net als ik ontzettend graag wilt dat het fysieke boek er gaat komen en daar graag op deze manier een bijdrage aan wilt leveren €15 per mnd.

Of het eenmalig pannetje €?

Wanneer je mij een bericht stuurt welk soort pan je het liefst zou hebben en hierin ook je telefoonnummer vermeld en of je prijs stelt op nieuwsbrieven -ik ga je hier niet wekelijk mee spammen daar heb ik helemaal geen tijd voor ik moet recepten verzinnen- dan stuur ik je een tikkie. Je kunt per maand of per jaar betalen, net wat jij fijn vindt.

©2018 made by Hadassa