PANNETJES

 

Van kookboeken zijn er al honderdduizenden, waarvan een tiental ook in mijn huis, maar er is maar één Hadassa ('s keuken). Ik hou van kookboeken, ik lees ze als een roman. Ik krijg er inspiratie van, proef de smaken van iedere bladzijde. En nu ben ik er zelf een aan het schrijven! het is iets wat ik al heel lang wil, maar niet deed omdat ik niet wist waar te beginnen. Maar nu is het dan zo ver en ik hoop dat ik je ermee ga inspireren, van ga laat koken of anderen opdraagt voor je te gaan koken. Ik draag het op aan mijn opa, de allerliefste opa van de hele wereld. De man die me, misschien onbedoeld, mijn passie gaf. 

 

Het boek gaat gevuld zijn met recepten die iedereen kan maken, zolang je bereid bent er liefde en aandacht in te stoppen. Met simpele, maar wel heel mooie ingrediënten. Ik werk zoveel mogelijk met lokale producten: omdat ik vind dat we lokale ondernemers moeten ondersteunen, omdat ik graag wil kunnen zien waar mijn producten vandaan komen. En omdat er gewoon al heel veel moois is in ons eigen land. Dat hoeven we echt niet allemaal uit een buitenland te laten komen.

De illustraties in het boek maak ik ook zelf. Dit is iets wat ik al vanaf het begin deed wanneer ik caterde (sterker nog ik begon er al mee toen ik boodschappenbriefjes moest maken maar nog niet kon schrijven), iedere maaltijd krijgt zijn eigen persoonlijk getekende kaartje. Dat moet dus ook terugkomen in mijn boek, om het helemaal míjn boek te maken en zodat jij iets unieks in handen krijgt.

 

Maar schrijven van een boek gaat niet in één dag en toch wil ik jullie nu al net zo enthousiast maken over eten als ik zelf ben, of op zijn minst een beetje enthousiast maken. Vandaar ‘de pannetjes’. Vanaf deze plek ga ik jullie op de hoogte houden van mijn boek. Je bijvoorbeeld ook als eerste laten weten wanneer het eindelijk in de winkels ligt! En ik zal zo nu en dan een recept met je te delen. Dat is voor iedereen, gewoon helemaal gratis, omdat ik het fijn vind om te delen en omdat het schrijven en delen mij ook weer inspireert. Als jij hier een bijdrage voor wilt geven waardeer ik dit natuurlijk enorm, deze bijdrage kan in de vorm van een pannetje naar keuze en komt allemaal ten goede aan de totstandkoming van het boek.

Mocht je verzekerd willen zijn van altijd een leuk recept in je mailbox, dan staan hiernaast de pannetjes-abonnementen.

Wat ik ook ga doen en al deed via Facebook en Instagram is persoonlijke recepten schrijven voor jou naar aanleiding van je (koel)kast: jij stuurt mij de inhoud van jouw (koel)kast uitgeschreven of als foto en ik verzin daar een recept bij, speciaal voor jou!

De kosten hiervoor zijn een eenmalig pannetje naar keuze.

Daarnaast kan ik je ook adviseren over hoe je een goede voorraadkast aanlegt. Net als je iemand in kunt huren om je kledingkast weer op orde te krijgen of de inrichting van je huis. Op dezelfde manier kan ik dat doen voor je keuken(kast), jouw eten. Ook weer tegen een pannetje naar keuze.

Een klein pannetje: als je dit een tof initiatief vindt en zo af en toe ook best op een recept zit te wachten, maar ook niet zoveel te besteden hebt €3 per mnd.

Een Groot Pannetje: je vindt dit een leuk initiatief, houdt van koken, maar bent er nog niet zo goed in. Iedere twee weken een nieuw recept en af en toe toetjes, dit wil je! €6 per mnd.

Een Super PANNETJE: je bent een enorme kookfanaat, hebt je boekenkasten al helemaal vol kookboeken staan en eigenlijk past er geen boek meer bij. Hoe los je dit op? je abonneert je bij mij en spaart zo een heel kookboek bij elkaar wat geen ruimte inneemt. €10 per mnd.

Eigenlijk meer een WOK: als je net als ik ontzettend graag wilt dat het fysieke boek er gaat komen en daar graag op deze manier een bijdrage aan wilt leveren €15 per mnd.

Of het eenmalig pannetje €?

Wanneer je mij een bericht stuurt welk soort pan je het liefst zou hebben en hierin ook je telefoonnummer vermeld en of je prijs stelt op nieuwsbrieven -ik ga je hier niet wekelijk mee spammen daar heb ik helemaal geen tijd voor ik moet recepten verzinnen- dan stuur ik je een tikkie. Je kunt per maand of per jaar betalen, net wat jij fijn vindt.

1/2

©2018 made by Hadassa