top of page

Geluk

Sommig eten, sommige groenten zijn gewoon onsterfelijk lekker. Maar er zijn ook groenten die naast zo heel erg lekker ook zo ontzettend mooi zijn dat je (ik) er stil van wordt. En als de zon dan ook nog eens leuk meedoet...dan krijg je dus dit: dan krijg je dat ik glunderend boven de haren van een artisjok hang en oh en ah roep tegen de keuken. Tsja...🤷‍♀️



Deze prachtige artisjokken komen uit het pakket dat ik bestelde via Lindenhoff zij zeggen de ambassadeur voor authentieke smaak te zijn en wat mij betreft maken ze die titel meer dan waar. Normaal gesproken levert Lindenhoff aan de beste chefs en hun restaurants van Nederland. Nu de meeste van de restaurants gesloten zijn -op die na die geweldige take-away acties hebben bedacht!- leveren zij ook aan 'gewone' consumenten. Jij krijgt zo geweldige sterrenwaardige producten thuisbezorgd (of je haalt ze zelf op in de Marché wanneer je in de buurt van Baambrugge woont) en tegelijk help je de boeren en telers waardoor zij niet met een enorm overschot aan prachtigs blijven zitten. Een absolute win-win lijkt mij zo.


*kleine waarschuwing: zodra je op de website zit begint het watertanden onmiddellijk en het gevaar bestaat dat je nooit meer iets anders wilt -nou misschien iets anders maar dan ook lokaal, een mindere kwaliteit van producten wil je echt nooit meer. Je wilt direct gaan koken, liefst eerst eten dan koken. Rukt al je kookboeken uit de kast, óf en dat zou ik dan weer heel leuk vinden je gaat kijken bij mijn pannetjes en vraagt een speciaal voor jou geschreven recept aan!


15 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page