En toen waren er pannetjes!

“Normaal gesproken dwaal ik door de heuvels of struin over markten om nieuwe inspiratie te krijgen. Helaas mag dat even niet meer. Om toch ⁠geïnspireerd te raken wil ik jullie gaan gebruiken. Jullie (koel)kasten dan tenminste. Want wat ik namelijk bijna het allerleukst vind om te koken is ... het onverwachte! Gewoon een koelkast open trekken en met de ingrediënten die daar in staan iets heel lekkers maken. Wanneer jij mij de inhoud van je (koel)kast stuurt, stuur ik jou een persoonlijk recept! Helemaal voor niets, of niets... voor inspiratie!” ⁠


Dit is hoe het begon. Naast huidhonger had ik ook inspiratiehonger. En het werkte, het werkte echt waanzinnig goed. De honger werd gestild en ik kreeg weer inspiratie en zin. Niet alleen inspiratie voor nieuwe gerechten, maar ook dat dit dus misschien wel het plannetje was waarvan ik niet wist dat ik daar op zat te broeden.

Het idee is nog steeds hetzelfde, ik geef nog steeds adviezen en recepten. Maar het is uitgebreider geworden en niet meer gratis, immers mijn koelkast moet ook gevuld blijven.


Op dit blog zal ik updates over het boek plaatsen, af en toe recepten delen omdat ik het leuk blijf vinden om te delen. Ga ik schrijven over wat ik vind over bijvoordbeeld support your locals. Veel dus en het gaat allemaal met eten te maken hebben. Want eten is en blijft het leukste wat er is!#pannetje #hadassaskeuken

13 views0 comments

©2018 made by Hadassa